logotype
20 -April -2024 - 03:06

V dnešních novinkách se objevil článek,že někdo vážně zranil motorkáře střelnou zbraní.Nevím,za jakých podmínek to bylo,ale když už myslivec zavraždil trampa,který spal na louce  a nic se mu nestane,mělo by to někoho zodpovědného zajímat.Co mě však zamrazilo více,jsou komentáře pisálků a počty souhlasných kliků.Už jsme opravdu tak hluboko klesli?Toť ovoce sdělovacích prostředků v čele s komunistickou Českou televizí.

Jan Kolár, Havlíčkův Brod
Dnes 13:25
Motorkář na louce? I když takové řešení neschvaluji, vůbec se tomu nedivím. To, co tady tahle sebranka se spalovacími motory vyvádí, už je dávno za hranou. A stát, který si platíme, nás před řáděním těchto šílenců neochrání. Takže co? Nechat se od nich donekonečna deptat? Jsou ještě lidé, kteří mají svou hrdost. A jestli s tím má někdo problém, tak ať místo následku už laskavě začne řešit příčinu!!! Tihle jezdci všichni do jednoho patří do blázinců a kriminálů, likvidační pokuty a tresty v podobě tvrdé manuální práce. To jediné si zaslouží, za to terorizování okolí kraválem, za ty škody na cizím majetku, za to zlo, které rozsévají kudy projedou.
Miroslav Ottomanský, Praha
Dnes 13:23
Děkujeme statečnému střelci!!! Smrt a pekelná muka všem motorkářům! Za donebevolající teror páchaný na bezbranných (tedy ty hlučící bestie jsou přesvědčeny, že ostatní živé bytosti jsou bezbranné, ale zjevně se najdou neohrožení bojovníci).

Komentáře   

 
#6 Kolár + OtomanskýLuděk 2021-03-18 07:23
"Příspěvky" výše uvedených vypovídají víc než dostatečně o duševím zdraví producentů onoho výtoku a zbývá tedy jen technická otázka, z kterého jejich tělního otvoru onen produkt pramení, zda z horního a jedná se o zvratky, či dolního a jde o lejno. Ve finále je to zcela lhostejné a "kvalita" je zcela rovna mentální úrovni pisálků !
Citovat
 
 
#5 souhlas!J.Benda 2021-03-17 11:54
Souhlasím s Kauflanem, naprosto. Pánové těžko se mi to říká, ale je na čase podívat se pravdě do očí a zařídit se podle toho.
Citovat
 
 
#4 Samozřejmě 2Tardigr 2021-03-17 10:49
..systému dovolí, a z podstaty věci tam budou nutně nastávat kompromisy. Naopak vámi zmiňovaná dovolená nebo právě motocyklový sport naprosto nejsou nezbytnostmi, bez kterých umřete nebo zmrznete, a tudíž v podstatě platí, co píše pan Kauflan.
Citovat
 
 
#3 SamozřejměTardigr 2021-03-17 10:48
No jistě pane běžče, vy snad ne?! Jinak si jste možná vědom toho, že ve své reakci mícháte neporovnatelné kategorie, takže ač si možná myslíte, jak jste Kauflana utřel, mnohem spíš jste ukázal, že píšete rychleji než přemýšlíte: živobytí, potrava, ošacení jsou nezbytné potřeby a člověk si je opatřuje stylem, jaký mu mimo jiné celkové nastavení..
Citovat
 
 
#2 ekologieběžec 2021-01-04 09:58
Souhlasím s vámi pane Kauflan.Doufám, že chodíte do práce pěšky,jíte kořínky a trávu/pozor ekologicky pěstovanou/ a zadek si utíráte mechem/ale to je vůči mechu neekologické/,n elétáte na dovolenou a oblečení si šijete z kopřivového vlákna
Citovat
 
 
#1 BestieKauflan 2020-12-16 15:27
V době globální ekologické krize je existence motorkářů naprosto nemyslitelná. Motorkáři, kteří pro své potěšení drancují přírodu a hlukem šikanují své spoluobčany, by měli být exemplárně trestáni. Jejich počínání je čirá bestialita. Výroba těžkých motocyklu i tzv. motocyklový sport a jeho propagace musejí být okamžitě zakázány.
Citovat
 

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit

2024  Enduro JBR   všechna práva vyhrazena. Majitel flandermann | update for berny (netlife-ultimate.eu)