logotype
22 -October -2024 - 11:38

 

Včera v sobotu jsem zaslech z lesa zvuk motorek.Jeden čtyřtakt a jeden křoviňák.Dnes v neděli při mé krátké procházce jsem si to našlápl do onoho lesa a hle ,podpisy jsou více než zřetelné.Na cestě k problémovému místu jsem našel rozrytý prostor pod vzrostlými buky.To udělala divoká prasata,kterých je zde poměrně dost.Ani jsem nemusel jít daleko a viděl jse několikanásobně víc rozrytou půdu-to udělal prasata na dvou kolech.Pod bezvýznamným výjezdem na cestě a všude kolem klasické kroužky z vybrždění a z otáčení.Vím ,kdo takové zvyklosti má v oblibě a také tuším odkud vítr vane,ale nikoho jsem neviděl a tak si to nechám pro sebe.Také si říkají enduráci,jenže tihle na závody nepřijedou a jejich endurem je rozorat frekventovanou cestu,po které dnes půjde spousta lidí na procházku a jaký obrázek si o nás udělají nechám na zvážení.Ten výjezd je tam a našli jsem ho  se synem,kolikrát jsem ho jeli,ale nikdy!!! jsme neměli potřebu se pod ním otáčet a zviditelňovat.Sami si udělejte obrázek situace,když mám jít potom za někým s prosbou o povolení na soutěž.Šli byste tam Vy?

Zdravín Honza Benda

Komentáře   

 
#5 re ondraBenda Jan ml. 2014-01-07 13:19
Podle toho co Ondro pises bych te typoval ze si este hrajes s legem, a nebo ze jsi toho v lese este moc nenajezdil.
Citovat
 
 
#4 Asi jsem také nepřítel :/Ondra 2013-12-26 23:34
Co je na tom nejsmutnější ? Po dvou dnech už nikde nebude ani zmínka o tom, že v tom lese se nějaká motorka projela a udělala tam nějakou zmínku o tom že tam nějaký endurák byl . Na to nepotřebuji mít vychozenou ani mateřskou školku abych tušil že v lese také fouká , nebo na to že v lese padá jehličí, lupení , šišky nebo třeba žaludy :). Ne už nebudu dále provokovat , koupím si teleskopickou násadu na hrábě, přijedu vždy po asfaltce, a když se na asfaltku znovu vrátím , sundám hrábě z batohu a pujdu každou zmínku o motorce zahrabat ;) . Jo, když už pujdu pro tu násadu kupuji ještě pár drátěnek do koncovky "hrozně rád tůruju motorku a provokuju, a obvzlášť v lese"
Citovat
 
 
#3 .......Benda Jan ml. 2013-12-18 19:13
Normalne sem nepisu,ale musim reagovat.Petre, bohuzel o ten kousek cesticky a trochu rozhrabanyho lupeni jde,ne protoze by mela byt nejaka skoda ale protoze je to videt.Urcite vis ze enduro je velice ohrozeny sport,a o to vic v lokalite pacejov.Kdyz by prislo do tuheho,tak nikdo z nas nema na motorce v lese co delat,ale diky domluve a toleranci pacejovskych myslivcu je tady jista moznost vzajemne tolerance a pochopeni,ktera funguje uz nekolik let,nesnaz se to prosim menit nebo nicit,a rypani o krakonosovo si nech na jindy,neni to na miste.Kdyz by to takto slo dal tak myslivci a jini lide nebudou resit jestli to udelal Petr nebo Honza,ale budou mit utrum vsichni,i ty slusny.ja jezdim taky v lese a vim ze zamnou je videt stopa,ale vyjedu vyjezd a jedu pryc at nedelam bordel nejen stopou ale i hlukem.Nevim co sledujes tim skolenim u mistra endura,ale je to vice nez nemistne a trapne.S pozdravem Honza Ml.
Citovat
 
 
#2 reHonza 2013-12-17 18:26
Myslel jsem si na někoho jiného,ale teď už je to jedno.Nepřátels tví ???nerozumím.Mu j les to není a enduro v Pačejově už se stejně jezdit nebude/alespoň pode mnou/ a já už ani motorku nemám.Pěšinka není moje.A co dodat dál?Ach jo.
Honza Benda
Citovat
 
 
#1 Nepřítelpetr 2013-12-16 13:02
Ahoj Honzo,
potrefená husa se ozve takže jsem to já ten nepřítel endura,který obrátil celý les vzhůru nohama a teď jsem si uvědomil,že jsem vlastně nebyl na školení u mistra endura a vlastně ani nevim jak jezdit.Takže mi promiň,že motorka ve výjezdu hrábne,že jsme se otočili přes nohu a pod.Zjistil jsem,že mám na zadním kole drapák a tim jak neumim jezdit tak mně to prohrábne,proto motorku přezuji na hladký vzorek a problém bude vyřešen,nevim ale jak pak vznikne půlmetrová kolej ve výjezdu,když máte hladký vzorky ale to se od mistra určitě dozvím.Klidně mě tu pranýřujte ale nepřítele děláš Honzo ty.Já ti tímto do Krakonošovo jezdit nebudu abych ti náhodou nezničil tvojí cestičku neboť to je to jediné o co tu běží že?Jestli trocha odházeného lupení stojí za nepřátelství,ta k ok.Já vim jak se mám v přírodě chovat neboť jí miluji!!! a respektuji!!! a nejezdim o nic hůř nebo líp než všichni ostatní.
S pozdravem Záleský Petr
Citovat
 

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit

2024  Enduro JBR   všechna práva vyhrazena. Majitel flandermann | update for berny (netlife-ultimate.eu)