logotype
27 -July -2024 - 09:49

Tak po nutné údržbě PC se hlásím novu s některými drby z  oblasti endura.Takže asi na úvod,máme tu kalendář MMČR a to docela nabytý.Pravdou je,že se již nyní proslýchá,že se některé závody nepojedou,ale...?Pro ty,kteří nechtějí krmit děravou a tedy bezednou pokladnu autoklubu ,nebo spíš jeho prezidentata je tu  možnost si nechat vystavit licenci levnější a to na Slovensku.Že tam je jiný servis i přístup je předem jasné.Kalendář AČR opisuji, ze stránek KBS ,protože autokub a jeho žoldnéři si nepřejí tyto informace sdílet a ani rozšiřovat/proč asi nevím/ .Začíná se sprinty až 24.4. v Brankách na Moravě a tak od nás opět pro zájemce přes 1 000 km.Následuje tradiční Úterý a potom prý Dobřany.Pokračuje Mšeno/to prý už nikdy/ a další klasika Kozojedy.No a nakonec závěrečný opět motocross-legrace na pul hodiny za pár stovek.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=7892049230811095&set=pcb.7892050517477633

 

Takže kdo se chce pořádně svezt ,bude muset do zahraničí na sousední klasické Německé soutěže.K tomu je právě vhodná mezinárodní licence pod SMF.Veškeré info dostanete na  :  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Takže asi tak.Zítra se koná beseda o šestidenní v kulturáku v Hoštičkách u Klatov.Začátek v 19.00 hod..Bude to asi hodně pěkné .

Tak to je zatím vše a zdravím HOnza Benda st.

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit

2024  Enduro JBR   všechna práva vyhrazena. Majitel flandermann | update for berny (netlife-ultimate.eu)