logotype
22 -October -2024 - 17:46


Loňská sezona byla opravdu vydařená.
Jenda Vašta- rohlík přivezl ze šestky stříbrnou medaily a od zlaté ho oddělil jen krásný letecký zážitek na samém konci soutěže,kdy vystoupil na testu daleko od motocyklu.
Ostatní borci se zúčastňovali  MČR pod AČR a na různých cupech a byli vidět.Jelikož se nám ztenčila jezdecká i členská základna,bylo rozhodnuto o doplnění teamu o mladé nadějné jezdce a zároveň i o starší a zkušené borce.
Plány na sezonu 2016 jsou zatím v rozpracování a bude rozhodující jak se objeví první kalendáře.
Zatím je jasné,že Jan Benda ml.Čenda přesedlal na silnější stroj Yamaha WR 450,Petr starosta Diviš pořídil YAMAHA 250 WR 4t a jde do přeboru ČR,Milda Berkovec už má opět tu svoji KTM 250 2t a zde uvidíme dle času a financí,Jenda Kucík Kuncendorfer jede opět na KTM 300 exc,Jiří Nový zůstává u GAS GAS 300,Jiří Tesař tesák má opět svoji 250 4t ,ale možná se vrhne / po výhře trialového motocyklu/ na trial-prý se z toho lépe padá a v menší rychlosti.Jan Vašta- rohlík jede opět HSQ 250 kvr/křovinořez/,Peťa Kubík už s HSQ asi umře,Otto Reitberger zůstává na 350 HSQ a bude asi opět nejrychlejší,no a my starší  a rozumní jim v jejich plánech budeme pomáhat.
Nabídka akcí je opravdu velká a možná se ještě rozroste . V úvahu jsou závody v DE,Polsku ,Slovensku a to ještě máme domácí šampionát pod AČR a regionání cupy.
Někteří členové se po ukončení akce přesunuli do blíže /raději/ nespecifikovaných nočních podniků města Plzně, kde pokračovali ve sportovní činnosti do ranních hodin.
Zdraví HOnza Benda

FOto teamu pro rok 2016 zde: http://www.rajce.net/a12430260

Přidat komentář

Bezpečnostní kód
Obnovit

2024  Enduro JBR   všechna práva vyhrazena. Majitel flandermann | update for berny (netlife-ultimate.eu)